2682022238 Λ. Ιωαννίνων 298, Πρέβεζας dimopoulosvalantis1@yahoo.com
 
Dimopoulos Rent a Car
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πρέβεζα
 

Καλωσορίσατε στην επιχείρηση "ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ RENT A CAR" στην Πρέβεζα! Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, προσφέροντας πιστοποιημένα αυτοκίνητα που έχουν ελεγχθεί από το δικό μας συνεργείο, για ασφαλείς και ξέγνοιαστες διαδρομές.

Στην επιχείρησή μας, θέτουμε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των αυτοκινήτων που παρέχουμε. Κάθε αυτοκίνητο που διαθέτουμε έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους και συντηρήσεις στο συνεργείο μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε το ταξίδι σας χωρίς ανησυχίες και με απόλυτη ευκολία.

Ο Στόλος μας

Ο Στόλος μας

Στην "ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ RENT A CAR" στην Πρέβεζα, έχουμε στον στόλο μας αυτοκίνητα που διατηρούνται με αυστηρή τήρηση όλων των προδιαγραφών και χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Περισσότερα
Η Περιοχή μας

Η Περιοχή μας

Καλωσορίστε στην όμορφη περιοχή της Πρέβεζας και των γύρω περιοχών! Αν έχετε ενοικιασμένο ένα αυτοκίνητο, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε αμέτρητους φυσικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς σε αυτήν την εκπληκτική περιοχή της Ελλάδας.

Περισσότερα
Η Περιοχή μας

Η Περιοχή μας

Αρχίζοντας από την Πρέβεζα, μια γραφική πόλη με ιστορική κληρονομιά, μπορείτε να απολαύσετε τον περίφημο αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τα αρχαία ερείπια και να ανακαλύψετε την ιστορία της περιοχής.

Περισσότερα
Η Περιοχή μας

Η Περιοχή μας

Το κάστρο της Πρέβεζας είναι ένα άλλο αξιοθέατο που αξίζει να επισκεφθείτε, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την πανέμορφη παραλία.

Περισσότερα
Η Περιοχή μας

Η Περιοχή μας

Οι παραλίες της περιοχής είναι απλά φανταστικές. Με το ενοικιασμένο σας αυτοκίνητο, μπορείτε να επισκεφθείτε την Πάργα, ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό με υπέροχες παραλίες, στενά δρομάκια και παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Περισσότερα