2682022238 Λ. Ιωαννίνων 298, Πρέβεζας dimopoulosvalantis1@yahoo.com
hero image
 
Ο Στόλος μας
Dimopoulos Rent a Car | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πρέβεζα
 

Στην "ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ RENT A CAR" στην Πρέβεζα, έχουμε στον στόλο μας αυτοκίνητα που διατηρούνται με αυστηρή τήρηση όλων των προδιαγραφών και χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Προσέχουμε πάντα ώστε τα αυτοκίνητα που προσφέρουμε για ενοικίαση να είναι καθαρά και ασφαλή μετά από κάθε ενοικίαση.

Καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή των παιδιών σας, εξασφαλίζοντας ότι τα καλύμματα των παιδικών καθισμάτων πλένονται και διατηρούνται καθαρά μετά από κάθε χρήση. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι γνωρίζοντας ότι η υγεία των αγαπημένων σας προστατεύεται.

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας και για αυτό προσφέρουμε αυτοκίνητα που είναι σε άριστη κατάσταση και πάντα προετοιμασμένα για το επόμενο ταξίδι σας. Επιπλέον, η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό αυτοκίνητο που θα καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές για μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Εμπιστευθείτε την "ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ RENT A CAR" για την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στην Πρέβεζα και απολαύστε αξέχαστες διαδρομές με ασφάλεια, άνεση και ευκολία.

 


Scoda fabia hatchback
 Κατηγορία: A  Επιβάτες: 5   Πόρτες: 5
Κυβικά: 1000cc, Αυτόματο: Όχι, A/C: Ναι, Αποσκευές: 2 μικρές + 1 μεγάλη
Ράδιο - Cd player: Ναι

Scoda fabia hatchback
 Κατηγορία: A  Επιβάτες: 5   Πόρτες: 5
Κυβικά: 1100cc, Αυτόματο: Όχι, A/C: Ναι, Αποσκευές: 2 μικρές + 1 μεγάλη
Ράδιο - Cd player: Ναι


Scoda fabia station wagon
 Κατηγορία: B  Επιβάτες: 5   Πόρτες: 5
Κυβικά: 1200cc, Αυτόματο: Όχι, A/C: Ναι, Αποσκευές: 3 μικρές + 2 μεγάλη
Ράδιο - Cd player: Ναι


Κάντε κράτηση